WineDown er en kafè og vinbar midt i hjertet av coworking-konseptet dhub i Sandefjord.

Midt i mylderet, mellom høye marmorsøyler og herskapelig interiør, til lyden av kaffekvern og lukten av nystekt bakst, finner du byens samlingspunkt, WineDown. Her betjenes konferanser, workshops, møter og festlige begivenheter. Smått og stort, enkelt og avansert.

Chris Holsten, 5. nov 2020

Trygve Skaug, 12.okt 2019

Muligheter for servering av mat

Velg mellom forskjellige lokaler - Dette er Hvelvet!

Mer enn bare et kontorfellesskap

Da visjonen om et coworkingspace midt i sentrum av Sandefjord tok form, ble det raskt klart at det måtte ligge en kaffe og vinbar i hjertet av bygget. Her skulle næringslivet kunne samles, og medlemmer og deres gjester møtes over en kaffekopp eller et glass vin til hverdag og fest.


«Trivsel skaper effektive og trofaste ansatte. Derfor er WineDown et viktig add-on til vårt kontorfelleskap. Her samles folk til den uformelle praten, relasjoner bygges og nettverk dannes» -Driftsansvarlig


WineDown fungerer som en kaffebar alle hverdager mellom kl.08.00 og kl.16.00. Her serveres fersk kaffe og deilig lunsj til arbeidsdagen. Om du ønsker servering til ditt møte eller workshop, står WineDown klar og vil gi deg den beste servicen.


På kvelder og i helger er WineDown, med sin vinbar, byens fresheste lokale med alle rettigheter. Her har man mulighet til å sette en unik ramme for alle anledninger, enten det er bedriftens julebord eller en privat bryllupsfest.


Ønsker du å ta en prat om hvordan WineDown kan gi ditt møte eller arrangement det lille ekstra?


 

Initiativtaker til dhub er Incubeat Venture AS. Vinentusiast og daglig leder i selskapet, Kim Romero, har sammen med kokk og tidligere eier av den velrennomerte restauranten Smak, Lars Olsson, utformet WineDowns vinmeny og konsept.
Du kan lese mer om hvem som står bak dhub, og deres ambisjoner for stedet her.