Møterom & Konferanser

dhub er en perfekt arena for ditt neste arrangement.

Vårt stilrene og moderne lokale med beliggenhet midt i sentrum egner seg like godt til konferanser, workshop og møter – som til selskaper, konserter og afterwork.

Planlegger du et arrangement eller happening?

Vårt moderne og allsidige lokale med beliggenhet midt i Sandefjord sentrum egner seg like godt til mindre møter som til større selskap og konferanser.

Vi har fem unike møterom som alle er utstyrt med skjerm, tilkoblingsmuligheter, penn, papir og gratis Wifi. I tillegg har vi Loungen, konferanserommet Unseen og Hvelvet i kjelleren til større og mindre begivenheter.

Midt i hjertet av coworking-konseptet finner du vår kafé og vinbar WineDown som betjener arrangementet.

Vi skreddersyr både servering og oppsett etter dine ønsker og behov. Du må ikke være medlem for å booke møterom og konferanse på dhub.

Møterom

Et møte på dhub skal ha «det lille ekstra». Våre fem unike møterom er alle utstyrt med skjerm, tilkoblingsmuligheter, penn, papir og gratis Wifi. Vertskapet vil klargjøre møterommet til deg i forkant.

Les mer

Konferanse

dhub er en perfekt arena for ditt neste arrangement. Vårt stilrene og moderne lokale med beliggenhet midt i sentrum egner seg like godt til konferanser, workshop, og møter – som til selskaper, konserter og afterwork.

Les mer

Servering

Bestill bevertning fra vår café og vinbar, WineDown som ligger midt i hjerte av coworking-konseptet.

Les mer

Ta kontakt for å få et uforpliktende tilbud på Møterom & Konferanser