Medlemmer

dhub er en arena for
vekst og nettverk.

Ved å gi plass til det sosiale, legge til rette for det profesjonelle og utfordre det etablerte tror vi dhub kan gi verdi til selskaper, investorer og studenter.

d|rig

d|rig er en innovatør innen ombruk og gjenvinning av IT-utstyr. Gjennom smart ombruk og gjenvinning reduserer vi behovet for utvinning av råvarer for elektronikken rundt oss.

SeCloud

SeCloud er en skybasert slettetjeneste som gir kunden en brukervennlig, sikker og oversiktlig prosess for sletting av data.

Sunday Power

Sunday Power bygger og drifter solkraftverk gjennom en innovativ forretningsmodell.

Victua

Victua bruker insekter som en alternativ kilde til protein for å møte verdens ernæringsbehov. Insekter er en stor kilde til proteiner og andre næringsstoffer, og er foreløpig lite brukt i vesten.

Lokura

Lokura er et kreativt utviklerselskap som har høy kompetanse innen utvikling av websider, webbaserte skreddersydde IT-systemer og IoT.

Q4 Næringsmegling

Q4 Næringsmeglings målsetting er å være en markedsledende og uavhengig aktør innenfor rådgiving og megling av næringseiendom i Vestfold og Telemark og tilby markedets beste kompetanse innenfor transaksjoner og verdivurdering, samt utleie av næringseiendom.

TENK VEKST!

TENK VEKST! er et investeringsselskap som hjelper gründere til å lykkes. Vi bidrar med vår tid, erfaring og nettverk - i tillegg til nødvendig kapital.

TergoPower

TergoPower er en prosjektutvikler innen fornybar energi, grunnlagt i Sandefjord, med fokus på å bygge stor-skala biomasseanlegg til produksjon av strøm og varme i Polen. I tillegg har selskapet en egen avdeling som utvikler og bygger biogassanlegg basert på jordbruksavfall.

Affair

Affair skaper oppmerksomhet gjennom smarte løsninger og god design.

Stauper Offshore

Stauper Offshore AS er et tidlig-fase selskap som har utviklet, patentert og kommersialisert en teknologi for rensing av vann i forbindelse med oljeproduksjon off- og onshore. Selskapet har flere installasjoner i drift i Asia og jobber nært med oljeselskaper rundt om i verden.

Fixt

Fixt tilbyr nytt IT- og kommunikasjonsutstyr til norske og internasjonale kunder gjennom innovative service- og finansieringsmodeller. API-integrering og effektivisering av innkjøpsprosessene fører til store besparelser for kundene.

Greencarrier
Shipping & Logistics

Greencarrier er et av Nordens største privateide speditører som spesialiserer seg på globale transportløsninger.
Vårt hjemmemarked er Norden og landene i den baltiske regionen. Vi har spesielt fokus på miljøvennlige transportløsninger.

Regroup

Regroup er en corporate finance virksomhet som bistår eiere av og ledelse i programvare virksomheter (Saas) med transaksjoner knyttet til kapitalforhøyelser, salg av aksjer, oppkjøp og fusjoner. Regroup har utviklet en egen Business Intelligence løsning for å identifisere transaksjons parter, og som gjør det mulig å håndtere denne typen strukturelle transaksjoner på en oversiktlig og effektiv måte.

Yxney Maritime AS

Yxney Maritime tilbyr datadreven utslippsreduksjon til maritim- og offshoreindustrien. Med skytjenensten Maress tar rederier og energiselskaper bedre beslutninger på veien mot en bærekraftig næring.

NAV, marked og inkludering

Vår arbeidsplass er ute i næringslivet, der vi bistår bedrifter i rekrutteringsprosesser. Vi er på bedriftsbesøk, henter inn aktuelle stillinger og finner gode kandidater som har den kompetansen som bedriftene etterspør. Vi gir mennesker muligheter - og mulighetene ligger hos arbeidsgiver.

Inter Eiendom AS

Inter Eiendom har nærmere 25 års erfaring som utvikler av by- og tettstedsprosjekter i Vestfold og Grenland, nå med fokus på byutviklingsprosjekter i Sandefjord. Dette gjør vi basert på samme verdigrunnlag som hele tiden har vært med oss – brukervennlighet for mest mulig bokvalitet i et leveperspektiv. Vi bygger for fremtiden med fokus på bærekraftige løsninger i prosjekter med knutepunktsplassering.

Berg Allum Consulting AS

Berg Allum er et strategi -og markedsføringsbyrå som bidrar til lønnsom vekst. Raske prosesser. Ekte engasjement.

AdminKit AS

Adminkit utvikler enkle og «automagiske» verktøy og tjenester for bedriftsledere uten operasjonell HR-støtte, slik at de selv effektivt og profesjonelt kan forvalte personalrelaterte oppgaver fra ansettelse til oppsigelse.

Sandefjord Håndball

Sandefjord Håndball spiller sesongen 2020/21 i REMA1000-ligaen og er den mestvinnende klubben i norsk herrehåndball med totalt 9 serie- og 10 cupmesterskap. Vi tar imot unge gutte- og jentespillere fra samarbeidsklubbene Sandefjord TIF, HG Gokstad, Sandar og Tjølling og videreutvikler dem til gode seniorspillere.

S. Ugelstad Invest AS

S. Ugelstad Invest fokuserer på investeringer innen shipping, eiendom og børsnoterte aktiva, og er en aktiv eier i en rekke tidligfase og vekst-selskaper.

Giant Leap Technologies

Norges fremste kompetansemiljø innen mobil tjenesteutvikling - smarte løsninger til offentlige og private kunder. Vi kombinerer strategisk, kreativ og teknologisk kompetanse og skaper innovative, engasjerende og smarte løsninger. Vår kunnskap og erfaring leverer brukervennlige apps til sluttbrukere, og stabile bransjeløsninger innenfor parkering, salg, service og transport. Vi utvider stadig vår kompetanse og er åpne for nye spennende idéer og prosjekter.

Park Yoga & Spa og Institutt Matis

Innehaver Irene Holtan er sertifisert hud og fotterapeut, massør, Make-up artist, linergist, negledesigner og yogalærer med lang erfaring i bransjen.

Klubbkassa

Klubbkassa er en digital markedsplass, som retter seg mot idrettslag og foreninger. Det vil tilbys produkter fra ledende merkevarer innen alle kategorier som oppfattes som nødvendige i hverdagen. Overskuddet av salget deles med idrettslagene, og bidrar til å redusere nødvendigheten av "dorulldugnaden" og lignende aktiviteter.

SiMi Consulting

SiMi Consulting er et selskap i vekst. Vi har spesialisert oss på rekruttering og bemanning innen IT, eiendom, økonomi og administrasjon. Vårt mål er å være en profesjonell samarbeidspartner og vi har et glødende engasjement for mennesker og resultater. Hos oss vil du bli godt ivaretatt og vi strekker oss langt for å tilføre det lille ekstra. Vi tror på og inspireres av kontinuerlig utvikling og nye erfaringer.

Advania

Advania er et nordisk IT-selskap med over 1200 ansatte fordelt på 27 lokasjoner i Sverige, Island, Norge, Danmark og Finland. Vi hjelper våre kunder med å forbedre og effektivisere ved bruk av tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania leverer forretningssystemer-/ERP, maskinvare og kommunikasjonsløsninger.

Amon Maritime

Amon Maritime er et maritimt prosjektutviklingsselskap fokusert på utslippsfrie, ammoniakkdrevne skip og tilhørende infrastruktur og teknologi for bruk av ammoniakk som drivstoff.

Noa Connect

Ledende digitalbyrå innen datadrevet markedsføring.

Goliath Systems

GO digital gir deg oversikt over alle prosjekter og arbeidsoppgaver, samt oppdatert informasjon i alle systemer. Full kontroll over planer og ressurser, i tillegg til kvalitetssikring som bidrar til lavere risiko og bedre fortjeneste.