Medlemmer

dhub er en arena for
vekst og nettverk.

Ved å gi plass til det sosiale, legge til rette for det profesjonelle og utfordre det etablerte tror vi dhub kan gi verdi til selskaper, investorer og studenter.

WineDown

WineDown betjener konferanser, workshops, møter og festlige begivenheter på dhub. Smått og stort, enkelt og avansert.

Hvelvet Sandefjord

I Hvelvet plasseres byens verdier, i form av unge mennesker som kommer sammen for å utvikle ideer og kompetanse. Her kan du delta på kurs, se forelesninger, bruke Hvelvet til lesesal, laserkutting og 3D-printing eller fristed med digital underholdning.

Incubeat

Med vår tech-kompetanse, kommersielle teft og handlekraft tar vi innovasjoner fra idé til realisering. Vi er din trygge investeringspartner som ønsker å bidra til varig verdiskaping som kommer samfunnet til gode både nå – og i fremtiden.

d|rig

d|rig er en innovatør innen ombruk og gjenvinning av IT-utstyr. Gjennom smart ombruk og gjenvinning reduserer vi behovet for utvinning av råvarer for elektronikken rundt oss.

Sunday Power

Sunday Power bygger og drifter solkraftverk gjennom en innovativ forretningsmodell.

Secloud

SeCloud tilbyr lisensierte slettinger av datamaskiner og gir kunden garantert sikkerhet ved service, redeployment og leasingslutt/EOL

Tempo Eiendom

Tempo Eiendom er et selskap som driver med eiendomsforvaltning, drift og vedlikehold.

AdminKit AS

Adminkit utvikler enkle og «automagiske» verktøy og tjenester for bedriftsledere uten operasjonell HR-støtte, slik at de selv effektivt og profesjonelt kan forvalte personalrelaterte oppgaver fra ansettelse til oppsigelse.

Affair

Affair skaper oppmerksomhet gjennom smarte løsninger og god design.

Greencarrier
Shipping & Logistics

Greencarrier er et av Nordens største privateide speditører som spesialiserer seg på globale transportløsninger.
Vårt hjemmemarked er Norden og landene i den baltiske regionen. Vi har spesielt fokus på miljøvennlige transportløsninger.

Regroup

Regroup er en corporate finance virksomhet som bistår eiere av og ledelse i programvare virksomheter (Saas) med transaksjoner knyttet til kapitalforhøyelser, salg av aksjer, oppkjøp og fusjoner. Regroup har utviklet en egen Business Intelligence løsning for å identifisere transaksjons parter, og som gjør det mulig å håndtere denne typen strukturelle transaksjoner på en oversiktlig og effektiv måte.

NAV, marked og inkludering

Vår arbeidsplass er ute i næringslivet, der vi bistår bedrifter i rekrutteringsprosesser. Vi er på bedriftsbesøk, henter inn aktuelle stillinger og finner gode kandidater som har den kompetansen som bedriftene etterspør. Vi gir mennesker muligheter - og mulighetene ligger hos arbeidsgiver.

Inter Eiendom AS

Inter Eiendom har nærmere 25 års erfaring som utvikler av by- og tettstedsprosjekter i Vestfold og Grenland, nå med fokus på byutviklingsprosjekter i Sandefjord. Dette gjør vi basert på samme verdigrunnlag som hele tiden har vært med oss – brukervennlighet for mest mulig bokvalitet i et leveperspektiv. Vi bygger for fremtiden med fokus på bærekraftige løsninger i prosjekter med knutepunktsplassering.

Berg Allum Consulting AS

Berg Allum er et strategi -og markedsføringsbyrå som bidrar til lønnsom vekst. Raske prosesser. Ekte engasjement.

Sandefjord Håndball

Sandefjord Håndball spiller sesongen 2020/21 i REMA1000-ligaen og er den mestvinnende klubben i norsk herrehåndball med totalt 9 serie- og 10 cupmesterskap. Vi tar imot unge gutte- og jentespillere fra samarbeidsklubbene Sandefjord TIF, HG Gokstad, Sandar og Tjølling og videreutvikler dem til gode seniorspillere.

Giant Leap Technologies

Norges fremste kompetansemiljø innen mobil tjenesteutvikling - smarte løsninger til offentlige og private kunder. Vi kombinerer strategisk, kreativ og teknologisk kompetanse og skaper innovative, engasjerende og smarte løsninger. Vår kunnskap og erfaring leverer brukervennlige apps til sluttbrukere, og stabile bransjeløsninger innenfor parkering, salg, service og transport. Vi utvider stadig vår kompetanse og er åpne for nye spennende idéer og prosjekter.

Park Yoga & Spa og Institutt Matis

Innehaver Irene Holtan er sertifisert hud og fotterapeut, massør, Make-up artist, linergist, negledesigner og yogalærer med lang erfaring i bransjen.

Klubbkassa

Klubbkassa er en digital markedsplass, som retter seg mot idrettslag og foreninger. Det vil tilbys produkter fra ledende merkevarer innen alle kategorier som oppfattes som nødvendige i hverdagen. Overskuddet av salget deles med idrettslagene, og bidrar til å redusere nødvendigheten av "dorulldugnaden" og lignende aktiviteter.

SiMi Consulting

SiMi Consulting er et selskap i vekst. Vi har spesialisert oss på rekruttering og bemanning innen IT, eiendom, økonomi og administrasjon. Vårt mål er å være en profesjonell samarbeidspartner og vi har et glødende engasjement for mennesker og resultater. Hos oss vil du bli godt ivaretatt og vi strekker oss langt for å tilføre det lille ekstra. Vi tror på og inspireres av kontinuerlig utvikling og nye erfaringer.

Advania

Advania er et nordisk IT-selskap med over 1200 ansatte fordelt på 27 lokasjoner i Sverige, Island, Norge, Danmark og Finland. Vi hjelper våre kunder med å forbedre og effektivisere ved bruk av tilgjengelige IT-plattformer og -tjenester. Advania leverer forretningssystemer-/ERP, maskinvare og kommunikasjonsløsninger.

Gripr

Gripr bruker du rett fra mobilen på byggeplassen, hvor du dokumenterer alt som skjer i prosjektet. Man har full kontroll over planer og ressurser, i tillegg til kvalitetssikring som bidrar til lavere risiko og bedre fortjeneste..

Accountor

Accountor er en av de største innen regnskap i Norge med nærmere 70 kontorer rundt omkring i landet. Våre dyktige regnskapsførere hjelper deg å finne den beste løsningen for likviditetsstyring, budsjettering og lønnsomhetsvurdering, slik at du kan fokusere på din kjernevirksomhet.

Moxie

Moxie er et privat investerings- og rådgivningsselskap med fokus på små vekstbedrifter med et forsprang innen forskning og utvikling, og innovasjon og FoU-prosjekter av spesiell interesse, inkludert eiendom.

Ekstern Partner

Ekstern Partner er et fullservice salgsbyrå med unike karrieremuligheter. Vi er i stadig vekst og trenger deg med et ønske om å gjøre karriere og ha en hverdag med givende utfordringer.

Preact

Preact er en digital helsetjeneste som hjelper mennesker å holde seg friske, og gir raskt og enkelt legehjelp når du trenger det.

Novacura Norge

Novacura optimaliserer forretningsprosesser med smart programvareteknologi. Vi hjelper bedrifter over hele verden med å få mer ut av forretningssystemene sine. Tilbudet er rettet til store og mellomstore bedrifter. Ulike typer kunder og ulike behov.

Maksimer

Maksimer er et av Nordens sterkeste fullservice e-handelsbyråer med over 12 års erfaring innen e-handel. Vi har et aktivt partnerskap med sentrale løsninger for å drive e-handel.

Holdhus Holding

Holdhus Holding er et holdingselskap.

Henstad

Henstad er en engroshandel med bredt utvalg av nærings- og nytelsesmidler

Strax

Strax er en global tilbyder innen tilbehør som styrker en mobil livsstil. Vi dekker alle større kategorier av mobiltilbehør: beskyttelse, strøm, tilkobling, samt personlig lyd.

Wright Trafikkskole

Wright Trafikkskole er Norges største trafikkskole med totalt 40 trafikkskoler fordelt over Østlandet, Sørlandet, Vestlandet, Trøndelag og Nord-Norge. Vi vokser stadig og tilbyr et trygt og kompetanserikt alternativ i et forholdsvist uoversiktlig marked.

Din Bedrift Her

Dhub har flere kontorløsninger tilpasset deg og din bedrift. Ta kontakt med oss for å finne ut av om dette er noe for deg/dere!