Lei lokalet

dhub er en perfekt arena for ditt neste arrangement.

Planlegger du et arrangement eller happening? Vårt stilrene og moderne lokale med beliggenhet midt i sentrum egner seg like godt til konferanser, workshop og møter – som til selskaper, konserter og afterwork.

Ønsker du mat, drikke, dekorasjoner og oppsett? Booker du lokale hos oss hjelper vi deg med å skreddersy ditt arrangement etter dine ønsker - lite eller stort.

Mat og drikke serveres fra vår eksklusive café og vinbar, WineDown, og vårt personell tar dere imot og er deres vertskap under arrangementet.

Ta kontakt med oss for å høre om tilgjengelighet, pris og serveringsmuligheter, så lager vi et tilbud for ditt neste arrangement.

Loungen

Opplev atmosfæren i vår ærverdige lounge, innredet litt utenom det vanlige. I loungen er det god plass, scene med tilhørende storskjerm og deilige veloursofaer. Loungen kan rigges om til alt fra konferansesal til selskapslokale.

Les mer

Unseen

Konferanserommet ble bygget i 2021, og er godt egnet for kurs, workshop og mindre konferanser.

Les mer

Hvelvet

Hva med en kreativ session i byens tidligere bankhvelv; Hvelvet? Hvelvet er godt utstyrt med skjermer, har et eget grupperom og er tilrettelagt for gode arbeidsforhold – perfekt for workshops og seminar.

Les mer

Events & Selskapslokale

Julebord, konfirmasjon, firmafest eller andre arrangementer?

Vårt sentrale, stilrene, moderne lokale egner seg like godt til konferanser, workshop og møter – som til selskaper, konserter og afterwork.

Les mer