Adelèn på dhub

Velkommen til eksklusiv konsert med stjerneskuddet Adelén på dhub i Sandefjord!

Adelén, tross sin unge alder, har allerede over 70-millioner streams på Spotify med en katalog av låter som har fått verden til å danse!

Den spennende artisten ble i tidlig alder tatt varmt imot av lyttere verden over med hitlåten «Bombo», kun 16 år gammel.

Vi har sett henne på internasjonale scener som Primavera Sound i Barcelona, BTV New Years-sending i Beijing og Telenor Arena i Oslo, der hun opptrådte tidligere i fjor sammen med den internasjonale latin-giganten Maluma. Da hun bare var 17 år, var hun med på det offisielle albumet for VM i fotball 2014 i Brasil, One Love, One Rhythm med sin egen låt «Olé». Her var hun i godt selskap med artister som Avicii, Jennifer Lopez og Pitbull.

Den norsk-spanske artisten har en naturlig stjernefaktor og kombinerer sine nordiske trekk med de varme fargerike røttene sine, både musikalsk og visuelt. Adelén har, blant annet, vunnet priser som MTVs «Best Norwegian Act» - og gjort seg bemerket i musikkbransjen som artist, låtskriver og produsent.

Den siste tiden har artisten jobbet intensivt i studio for å gjøre klart låtene for 2021. Hun er for tiden aktuell med et samarbeid med den spanske popstjernen David Otero, og ga nylig ut singelen «Safety Light» som vi allerede har hørt mye på radio! Det blir et spennende år for artisten, og det blir en glede å følge henne videre.

Nå inviterer Adelén og bandet til konsert, og vi kan ikke si annet enn at vi gleder oss!

Billetter selges HER.