Om Dhub

Velkommen til dhub

Fun fact: "dhub" uttales: "døbb"

dhub er et coworkingspace med beliggenhet midt i Sandefjord sentrum.


Investeringsselskapet Incubeat, som er en initiativtaker bak dhub, har som virksomhet å investere i og etablere startups og globalt skalerbare virksomheter, primært innenfor sosialt ansvar, gjennom rådgivning og operasjonell involvering. Fellesnevneren for Incubeats investeringer er at de bidrar til å løse noen av vår tids store problemer. For å lykkes med å bygge slike selskaper er det avgjørende å bygge en god kultur og en arena der mennesker trives. Med dette som bakteppe kom ideen om et coworkingspace i Sandefjord. Vi så et behov og ønsket å bygge et godt og innovativt miljø for egne og andres selskaper. Da muligheten om lokasjon midt i sentrum bød seg våren 2018, tok vi den. Vi har nå etablert dhub i Sandefjords gamle banklokaler; et ærverdig bygg som nå er totalrenovert og inneholder alle elementene man trenger for å skalere opp en god forretningsmodell.


Byggets ca 3000 m2 er fylt med kontorceller, kontorfløyer, kontorplasser i åpent landskap, møterom, investor floor, event-space, kafé og vinbar, store mingling arealer, treningsrom og StudyHub for studenter i Hvelvet.


Et overordnet mål med dette coworking konseptet er å samle, dele og utvikle ressurser. Derfor må vi tiltrekke oss interessante mennesker og selskaper. Det er ikke et krav at selskapene som holder til på dhub er selskaper Incubeat investerer i, vi bidrar mer enn gjerne med gratis rådgivning uansett. dhub er et inkluderende konsept, der innhold og tema på arrangementer går i tråd med konseptets kjerne; innovasjon og felleskap. Vi har ingen spesielle krav til selskapene som blir medlemmer på dhub.


Selv om dhub leier ut arealer til medlemmene, så er vi først og fremst opptatt av å bygge et levende, godt og kreativt miljø. Et miljø som skaper samhandling og som legger til rette for nye og store tanker. Et medlemskap hos oss inkluderer, foruten flotte kontor og møteromfasiliteter, et utvalg av ulike goder.

Kontakt oss

Kontaktinfo

Dhub

Wine Down AS Rådhusgata 15 3211 Sandefjord

Tlf 33350505

[email protected]