innovasjon + fellesskap

Velkommen til et urbant kontorfellesskap midt i Sandefjord sentrum.

Et samlende, kreativt og innovativt veksthus for næringsliv, studenter og investorer. Vårt ønske er å møte dine behov slik at din bedrift kan skape viktige relasjoner, utvikle seg og vokse i riktig retning.

Ledig kontor på dhub

Vi har nå to lyse, moderne kontorer til leie i vår andre etasje. Utsikt retning Rådhusgata/byskolen. Opptil 4 personer. Møbler inkludert. Ta kontakt i dag!

Utvidet plass til CleanDesk-medlemmer

Vi har nå laget i stand et nytt område med fleksible arbeidsplasser, vi kaller det Clean Desk. Her kan du enkelt koble deg opp på to skjermer via docking. Clean Desk-medlemskap inkluderer tilgang 2 eller 5 dager pr uke. Ta kontakt i dag!

Vi tar deg på digital visning

Ønsker du å vite mer om fasilitetene som følger en kontorplass på dhub? Vi tar deg med rundt på en privat en-til-en digital visning. Ta kontakt i dag, så avtaler vi et tidspunkt.

5 tips til hjemmekontoret

Hva skjer når «iblant» blir til flere måneder? På grunn av situasjonen vi nå er i har «hjemmet» mer eller mindre blitt den nye arbeidsplassen for veldig mange. Les mer

møterom

Våre moderne møterom og spennende sosiale arealer er perfekt for din neste samling. Kom og opplev atmosfæren i det totalrenoverte og ærverdige bankbygget. Her kan du og dine gjester bruke salen og tilhørende lounge, nyte bevertning fra Wine Down eller ha kreative breakout sessions i hvelvet.

Book møterom og bevertning her.

kontorplass

På dhub ønsker vi å bygge et sterkt kollektiv av faglig dyktige personer og spennende selskaper.

Vi tilbyr ulike kontorplasser, les mer om disse her.

dhub club

dhub club er vårt tilbud til deg som ønsker å ta del i vårt miljø, med eller uten kontorplass. - Vi har som mål å skape vekst i regionen gjennom å forenkle din hverdag, inspirere og bygge et nettverk av ambisiøse mennesker.

Les mer her.

community

Vi i Berg Allum stortrives på dhub! Her får vi jobbe midt i sentrum, i lekre lokaler med en herlig atmosfære, cafe og bevertning til møter, sammen med mange spennende bedrifter, flinke og hyggelige folk får vi et nettverk og kollegialt miljø ute sidestykke.

Helene Berg Allum
Berg Allum AS

Vi trives på dhub fordi det er fine lokaler, god stemning, treningsfasiliteter, og alt vi trenger av utstyr – kort sagt en god ramme for å arbeide effektivt og målrettet med å utvikle bedriften vår.

André Risholm
Founder & CEO, Amon Maritime AS

Jeg gleder meg til hver dag jeg skal treffe folkene på dhub. dhub er et sted jeg treffer andre som inspirerer og utfordrer meg til å stadig utvikle meg. Opplevelsen av et miljø som ønsker at man skal lykkes er uvurderlig.

Thor-Einar Krogh
Salgssjef/Sales manager, MEDITEK - medisinsk utstyr AS

Jeg stortrives på dhub da det er et sted med et sosialt og godt miljø med hyggelige mennesker. Flotte lokaler, god kaffe og et veldig fint fellesareal. Å sette seg ved peisen å ta en telefon/kaffe er perfekt avkobling. Perfekt for meg som ikke er så glad i hjemmekontor.

Miriam Virik Nilsen
Eier og kundeansvarlig, Simi Consulting AS