Dine & Wine Down med Trang Fødsel UTSATT! Ny dato: 02.juni 2021

**Hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld på dhub!**

Dine & wine down er vårt nye konsept der vi kombinerer en bedre middag med en av Norges fremste artister/band!

Denne gangen er det Trang Fødsel som gjester oss!

Dette er kveld nr 4 i en gullrekke på til sammen fire kvelder! Se oversikt på dhub.no/events.
Billett inkluderer alltid tre retters middag og konsert. Bordene har 2, 4 eller 6 plasser og vil bli tilpasset bestilling etter beste evne.

Her er billettprisene:
-990,- for øvrige sitteplasser.
-1790,- pakkepris for to. Tomannsbord. Kan ikke kombineres/settes sammen med flere bord.

Om smittevern:
Vi har svært begrensede plasser på grunn av hensyn til smittevern. Det er tatt høyde for god avstand mellom gjestene på samme bord, så vel som til neste bord. Servering skjer ved bordene.

Om Trang Fødsel:
Det er få band som har bidratt med så mange norske hits som Trang Fødsel. Låter som «Kursiv», «Drømmedame», «Hippie» og «Fredag» er blitt allemannseie med melodier og vokalharmonier som sitter rett i øret, og ikke minst med de lune og ironiske tekstene. Trang Fødsel har klart kunststykket å ta den norske folkesjelen på kornet. De slo igjennom med «Kursiv», som fylte alle Norges radioer en gang i 1997, og ble raskt kjent som eminente entertainere som fylte konsertsaler og festivalscener fra Lindesnes til Longyearbyen. Siden debutalbumet Hybel har bandet gitt ut fem plater, inkludert samleplata De Aller Beste.

Å oppleve Trang Fødsel på konsert er alltid en fest, med en perlerad av låter du kan – enten du er klar over det eller ikke. Vokalist Hans Petter Aaserud står i spissen for et energisk lag av musikere som leverer en schlachtplate av popharmonier, rockedriv og slentrende jazz-eleganse med like stort overskudd. Aaserud er også en av Norges fremste låtskrivere, og har skrevet og produsert musikk for mange av Norges beste artister.