Dine & Wine Down med LÖV UTSATT! Ny dato: 4.juni 2021

**Hjertelig velkommen til en stemningsfull kveld på dhub!**

Dine & wine down er vårt nye konsept der vi kombinerer en bedre middag med en av Norges fremste artister/band!

Denne gangen er det trioen LÖV som gjester oss, og den eminente kokken Lars Olsson serverer oss en tre retters kvalitetsmeny med sesongens råvarer.

Dette er kveld nr 3 i en gullrekke på til sammen fire kvelder! Se oversikt på dhub.no/events.
Billett inkluderer alltid tre retters middag og konsert. Bordene har 2, 4 eller 6 plasser og vil bli tilpasset bestilling etter beste evne.

Her er billettprisene:
-990,- for øvrige sitteplasser.
-1790,- pakkepris for to. Tomannsbord. Kan ikke kombineres/settes sammen med flere bord.

Om smittevern:
Vi har svært begrensede plasser på grunn av hensyn til smittevern. Det er tatt høyde for god avstand mellom gjestene på samme bord, så vel som til neste bord. Servering skjer ved bordene.

Om LÖV:
På tampen av 2018 annonserte Marte Eberson og Øystein Skar at de hadde startet et nytt bandprosjekt sammen med vokalisten Martin Halla, og dermed så bandet Löv dagens lys. Eberson og Skar er begge tidligere medlemmer av popsuksessen Highasakite, og har i tillegg solid musikalsk tyngde fra flere kritikerroste bandprosjekter.

I kombinasjon med Halla, både vinner av The Voice i 2012, og innehaver av en av landets aller råeste og mest distinkte stemmer, lager de fengende popmusikk med tydelig særpreg. Siden oppstarten i 2018 har de levert fire sterke singler, flere hørt på radio i året som har gått, og låten «Superhuman» som er produsert sammen med Odd Martin Skålnes (Sigrid, Aurora), ble blant annet vignettlåta til serien «Semester», med Skam-stjernen Herman Tømmeraas i hovedrollen. Serien ble vist både i Norge og på Svensk TV4 i 2019.

Powertrioen har også levert noen fantastiske konserter i løpet av året, som allerede har skaffet dem et livepublikum, og sørget for flere bookinger på norske festivaler til sommeren 2020.
I februar kom supergruppas debutalbum «Nostalgia», og låten «Strangers or lovers» ble raskt kåret til «ukas låt» på P3. Albumet er produsert av bandet selv, i samarbeid med produsent Bjarne Mathias Kraakenes.